Nepřehlédněte

Jarní práce na zahradě

Jarní práce na zahradě S prvními jarními paprsky určitě začnete sklízet plody své podzimní práce. Se záhonů se vytahují květy tulipánů, narcisů, hyacintů i krokusů.

Fíkus pěstování

Fíkus pěstování Fíkus patří k nejoblíbenějším pokojovým rostlinám. Rady a nápady pro úspěšné pěstování.

Výhody otevřených kompostérů

Výhody otevřených kompostérů Výhodou otevřených kompostérů je jejich počet odvětrávacích otvorů. Můžete si dovolit nasypat kompostéru velké množství posekané trávy.

Pařeniště z polykarbonátu

Pařeniště z polykarbonátu Kvalitní české pařeniště z polykarbonátu, žárově zinkovaného plechu, výplň komůrkový polykarbonát.

Toužíte po krásném úsměvu

Toužíte po krásném úsměvu Ke krásnému úsměvu vám pomohou kvalitní zubní implantáty. Nemusíte mít obavy, zavedení zubního implantátu je zcela rutinní záležitostí.
Orchideje Druhy vhodné pro pěstování v domácích podmínkách


Nej ...

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu Vaše recepty na internetu Recept na vánoční cukroví , Recept na vánoční cukroví - nepečené cukrobí | pepinův blog , Recept na vánoční cukroví| Vánoční rohlíčky a další recepty. Přiidej vánoční recepty.

Otevření stálé Galerie Jana Saudka

Otevření stálé Galerie Jana Saudka Novinky: Otevření stálé Galerie Jana Saudka - Nejznámější žijící český fotograf se navždy stane vyhledávaným pražským koloritem! Od středy 17. ledna 2007 bude nejen pro milovníky, ale i pro ty, co Jana Saudka coby ...

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA Móda a trendy na TopŽena.cz : QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA 2007 ZDARMA. Podzimní a zimní trendy 2007 z nového hlavního katalogu ... Rubrika: Móda a trendy na topzena.cz ...

Orchideje - jak pěstovat orchidej (50 druhů Phalaenopsis)

Orchideje - jak pěstovat orchidej (50 druhů Phalaenopsis) Zahrada, zahradní architektura na Topžena.cz : Orchideje - jak pěstovat orchidej (50 druhů Phalaenopsis) - Odrůdy: Dnes existuje okolo 50 druhů Phalaenopsis. Phalaenopsis amabilis má bílé květy, Phalaenopsis violacea ...

Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování

Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování azalek. Azalka Azalea pěstování venkovní a ibišky, Hibiscus v květináči. Azalky jak správně pěstovat a ošetřovat, Pokojové azalky, Rhododendron simsii- jak množit, stříhat, pěstovat

WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2012

WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2012

Zobrazeno 9257x

přátelům

WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2012 OPĚT V PVA EXPO PRAHA – LETŇANY - Nenechte si ujít 14. mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu. Veletrh je pro návštěvníky otevřen denně: od 10:00 do 18:00

   Celý článek      

WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2012 OPĚT V PVA EXPO PRAHA – LETŇANY!

Nenechte si ujít 14. mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu!

Jaké budou módní trendy pro nadcházející sezónu podzim-zima 2012? Jaké líčení doporučují významné značky a jejich vizážisté? Jaký účes byste mohli vyzkoušet? Jak připravit postavu i tvář pro nadcházející společenskou sezónu, jaká se nabízejí vylepšení za pomoci dnes už příjemných neinvazivních technologií? Jak zachovat pohodu a kousek slunce v duši i pro chladnější nevlídné dny a využít je k příjemné a účinné relaxaci?

Odpovědi na tyto i mnoho dalších otázek přinese 14. ročník největšího veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu v ČR WORLD OF BEAUTY & SPA, pořádaný 7. a 8. září opět v prostorách PVA EXPO PRAHA - Letňany.

Kliknutím zavřete okno

Vyhraj VIP vstupenky na výstavu World Of Beauty & Spa podzim 2012. Klikni a vyhraj!

Veletrh je intenzivně zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i  postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. K vidění budou nové metody péče o pleť, novinky v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů a řas, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie.

Soutěže, líčení, účesy, móda, design
Přední kadeřníci i jejich fanoušci již nedočkavě čekají na třetí ročník prestižní soutěže napříč kadeřnickým světem o stotisíc korun a účasti v zahraničí "INSPIRACE 2013", jejímiž garanty jsou mistři oboru  Blanka Hašková, Romana Topinková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký, Ondra Veselý. Magnetem podzimního veletrhu bude jako každoročně Česká mistrovská soutěž v make-upu, jejíž minulá vítězka Eva Skořepová reprezentovala ČR v Düsseldorfu v březnu. Nejlepší kosmetičky a vizážisté z červnové soutěže v Kaiserštějnském paláci (Téma: Vůně Orientu) pod vedením Unie kosmetiček, postoupili na soutěž při WORLD OF BEAUTY & SPA podzim (Téma: Šarm tanečního parketu) v Letňanech a vítězka poté opět zamíří do zahraničí.

Na veletrhu budou vyhlášena a předvedena trendová témata prestižních soutěží pro jaro 2013 - Creative Image Team by Pavel Bauer a Fotomakeup by Štěpánka Podroužková. Pavel Bauer a jeho hosté připravují opět bohatý program: líčení trendů, proměny hostů,  přehlídky módních oděvních značek a známých návrhářů. Ve spolupráci s Národní komorou módy se představí mladí módní designeři v soutěži "Diamond Fashion Designer", příležitostí pro nejmladší budou mezinárodní soutěže mladých manekýnek a modelů. Stranou nezůstane péče o ruce, nohy a nehty: připravujeme Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v NAIL DESIGNU s postupem na prestižní soutěže v Düsseldorfu, česko-slovenskou soutěž v pedikúře pod vedením České podiatrické společnosti, soutěž produktů BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Anti-aging péče, masáže, relaxace
V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat kromě programu věnovanému nejnovějším zkrášlovacím metodám a anti-aging péči také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat odborníci pro regenerační a relaxační masáže, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka, čakrální terapii, irisdiagnostiku, astrologii a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou m.j.  největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace aromaterapeutů, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, Národní komora módy, sdružení pro kosmetiku  PROKOS  a velká řada odborníků z oblasti dermatologie, péče o pleť i formování postavy. Veletrh nabízí návštěvníkům poradenství a prevenci: především širokou bázi nejlepších odborníků připravených zodpovědět jejich dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl, jejichž základem je duševní pohoda, pilíři pro mnohé pak odsunutí obav, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

Nabídka školení a rekvalifikací
V nabídce jsou široce zastoupena témata, která mají za úkol oslovit nejen návštěvníky, kteří chtějí služeb odborníků využít, ale také ty, kteří chtějí v oboru zkrášlovacích a relaxačních služeb aktivně pracovat a dále se vzdělávat, popřípadě rekvalifikovat na práci v tomto na významu přibývajícím oboru.

Těšíme se na viděnou na podzimním veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA ve dnech 7. a 8. září 2012 opět v přívětivém PRAŽSKÉM VELETRŽNÍM AREÁLU PVA EXPO PRAHA – Letňany!  Veletrh je pro návštěvníky otevřen denně: od 10:00 do 18:00.

Veletrh pro krásu a pohodu nebude v areálu sám: návštěvníky jistě osloví i tři další veletrhy  –kromě tradičního Sběratele moderní veletrhy Investor (věnovaný v naší době žádaným nabídkám investování do cenin a rozličných produktů)  a  Minerály a drahé kameny. Ve spolupráci s pořadatelem můžeme již nyní pozvat ženy, návštěvnice veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, na tyto souběžně probíhající atraktivní akce zcela ZDARMA.

Fotogalerii z předešlých akcí, program, tiskové zprávy i výsledky soutěží jakožto další informace pro podzimní akci najdete na www.worldofbeauty.cz . Další informace můžete najít i na našich stránkách na Facebooku http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh 

Zdroj: Barbora Mbezi
Tel.: 257 941 691
E-mail: mbezi@beautyexpo.cz

připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 18. 6. 2012 v 13:01

   Celý článek      
1980-world_of_beauty_2012_podzim_1.jpg
WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2012 OPĚT V PVA EXPO PRAHA – LETŇANY - Nenechte si ujít 14. mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu.
1980-world_of_beauty_2012_podzim_2.jpg
WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2012 OPĚT V PVA EXPO PRAHA – LETŇANY - Nenechte si ujít 14. mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu.
Hobbyzahrada.cz

Související články

Grilování na plechu a jehle

Grilování na plechu a jehle
Grilování. Grilované může mít tolik podob, kolik vymyslíte marinád. Koupit sáček s již hotovým kořením je nejjednodušší, ale pokud vám to ke spokojenosti nestačí, navrhujeme ještě tři další varianty.

Lodě jako hotely na vlnách

Lodě jako hotely na vlnách
Všichni jsme z jednoho těsta, ale představu o ideální dovolené míváme různou. Většina žen preferuje opalování na pláži, sladkovodní bazén a nákupní život.

Mámo, já chci pejska ...

Mámo, já chci pejska ...
Takto to v mnoha rodinách začíná – rozhodování, zda bude osazenstvo rozšířeno o čtyřnohého přítele (ale třeba i rybičky nebo kanárka). Jedna věta rozhodne o mnoha letech, kdy se budeme o zvířátko starat.

GI dieta - Jak zhubnout trvale a bez strádání

GI dieta - Jak zhubnout trvale a bez strádání
Diety a hubnutí na Topžena.cz : GI dieta - Jak zhubnout trvale a bez strádání - Máte pocit, že byste měli zhubnout či udělat něco se svým zdravím? GI dieta není hladovka ani omezování. Je to dlouhodobá úprava jídelníčku ...

Akční ceny na TopŽena.cz

Akční ceny na TopŽena.cz
Akční ceny, akční nabídka ploch na www.topzena.cz. Připravili jsem velmi zajímavé akce na umístnění reklamy. Proč inzerce u nás: okamžité zvýšení návštěvnosti vašich www stránek, účinnou propagaci vaší značky nebo produktů.

Otevření zimní sezony: Hyperzábava na sněhu

Otevření zimní sezony: Hyperzábava na sněhu
Předvánoční víkend na sněhu - hyperzábava na sněhu - Ski Opening Špindlerův Mlýn – slavnostní otevření zimní sezony v českých horách! Česko v prosinci zažije velkolepé otevření zimní sezony!
Hobbyzahrada.cz