Nepřehlédněte

Jarní práce na zahradě

Jarní práce na zahradě S prvními jarními paprsky určitě začnete sklízet plody své podzimní práce. Se záhonů se vytahují květy tulipánů, narcisů, hyacintů i krokusů.

Fíkus pěstování

Fíkus pěstování Fíkus patří k nejoblíbenějším pokojovým rostlinám. Rady a nápady pro úspěšné pěstování.

Výhody otevřených kompostérů

Výhody otevřených kompostérů Výhodou otevřených kompostérů je jejich počet odvětrávacích otvorů. Můžete si dovolit nasypat kompostéru velké množství posekané trávy.

Pařeniště z polykarbonátu

Pařeniště z polykarbonátu Kvalitní české pařeniště z polykarbonátu, žárově zinkovaného plechu, výplň komůrkový polykarbonát.

Toužíte po krásném úsměvu

Toužíte po krásném úsměvu Ke krásnému úsměvu vám pomohou kvalitní zubní implantáty. Nemusíte mít obavy, zavedení zubního implantátu je zcela rutinní záležitostí.
Orchideje Druhy vhodné pro pěstování v domácích podmínkách


Nej ...

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu Vaše recepty na internetu Recept na vánoční cukroví , Recept na vánoční cukroví - nepečené cukrobí | pepinův blog , Recept na vánoční cukroví| Vánoční rohlíčky a další recepty. Přiidej vánoční recepty.

Oleandr ( Oleandry - Nerium ) a jeho pěstování

Oleandr ( Oleandry - Nerium ) a jeho pěstování Oleandr a jeho pěstování - Oleandry (Nerium oleander - Oleandr obecný) teplomilný oleandr. Rostlina původem ze Středozemí patří k jedněm z nejoblíbenějších květin pěstovaných na slunných terasách a balkonech. Oleandry (Nerium) jsou keře ...

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA Móda a trendy na TopŽena.cz : QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA 2007 ZDARMA. Podzimní a zimní trendy 2007 z nového hlavního katalogu ... Rubrika: Móda a trendy na topzena.cz ...

Orchideje - jak pěstovat orchidej (50 druhů Phalaenopsis)

Orchideje - jak pěstovat orchidej (50 druhů Phalaenopsis) Zahrada, zahradní architektura na Topžena.cz : Orchideje - jak pěstovat orchidej (50 druhů Phalaenopsis) - Odrůdy: Dnes existuje okolo 50 druhů Phalaenopsis. Phalaenopsis amabilis má bílé květy, Phalaenopsis violacea ...

Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování

Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování azalek. Azalka Azalea pěstování venkovní a ibišky, Hibiscus v květináči. Azalky jak správně pěstovat a ošetřovat, Pokojové azalky, Rhododendron simsii- jak množit, stříhat, pěstovat

Módní trendy pro muže - Dunhill jaro, léto 2009

Módní trendy pro muže - Dunhill jaro, léto 2009

Zobrazeno 15520x

přátelům

Móda a trendy na Topzena.cz : Módní trendy pro muže jaro, léto 2009. Pro letošní sezónu jaro/léto 2009 představuje Dunhill všestrannou kolekci oděvů jako stvořenou pro letní cestování. Móda pro muže, móda pro cestování ...

   Celý článek      

Módní trendy pro muže - jaro, léto 2009

Kolekce Dunhill pro jaro/léto 2009

Slavný herec Jude Law, považovaný za jednoho z nejpřitažlivějších mužů současnosti, se stal již potřetí tváří luxusní londýnské značky Dunhill.


Pro letošní sezónu jaro/léto 2009 představuje Dunhill všestrannou kolekci oděvů jako stvořenou pro letní cestování. Speciálně ošetřené odlehčené textilie se nejen snadno zabalí do jakéhokoli zavazadla, ale především dokáží chránit před všemi rozmary letního počasí.
Pro náročnější muže, hledající nadčasové kousky oblečení, nabízí nová kolekce Houndstooth Check Short Travel Mac, jednoduše střižený plášť do deště s moderní a jednoduchou siluetou. Je efektní, všestranně použitelný a hodí se k džínům i k obleku na míru.
K dalším evergreenům patří Mineral Green Linen Safari Jacket, tradiční vysoce odolná cestovní bunda, která díky kvalitnímu lehkému materiálu udrží příjemnou tělesnou teplotu i v nejteplejších letních dnech a svou lehkostí je vhodná i pro vrstvení oblečení.
Větrovka Indigo Explorer Cagoule Jacket, která se dá jednoduše složit do velké přední kapsy, je vyrobena z čisté bavlny. Pevně tkaná vlákna zajišťují její odolnost proti vodě a větru. Indigo Blue Multi-Pocket Blouson a House Navy Raglan Blouson v jednoduchém klasickém stylu, s polyamidovou ochrannou vrstvou, chrání své nositele před nejrůznějšími povětrnostními podmínkami.
Řadu oblečení, od dokonale padnoucích obleků po neformální šortky a trička, stylově doplňuje kolekce bot, cestovních i manažerských zavazadel a dalších doplňků jako manžetové knoflíčky, kravaty, pásky, přívěsky na klíče a psací potřeby.
Inspirací pro novou kolekci byl životní styl typického britského gentlemana, to jak se prostřednictvím svého oblečení prezentuje mezi lidmi i to jak se oblékne, když si chce užít chvíli o samotě. (2media) - Aktuální články ZDE

připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 23. 2. 2009 v 16:19

   Celý článek      
1472-moda_dunhill_1.jpg
Módní trendy pro muže - jaro, léto 2009
1472-moda_dunhill_2.jpg
Módní trendy pro muže - jaro, léto 2009
Hobbyzahrada.cz

Související články

Grilování na plechu a jehle

Grilování na plechu a jehle
Grilování. Grilované může mít tolik podob, kolik vymyslíte marinád. Koupit sáček s již hotovým kořením je nejjednodušší, ale pokud vám to ke spokojenosti nestačí, navrhujeme ještě tři další varianty.

Pozor na oči při práci s počítačem

Pozor na oči při práci s počítačem
Top aktuálně na Topžena.cz : Pozor na oči při práci s počítačem - Pokud pracujete s počítačem ať už v práci nebo doma, pamatujte, že kromě páteře jsou nejvíce zatěžovány vaše oči. Dívání se po dlouho dobu na monitor počítače může způsobit únavu očí.

Děti u počítače – ano, či ne?

Děti u počítače – ano, či ne?
Dříve nebo později do toho spadne každý rodič – dříve nebo později totiž každé dítě usedne k počítači a začne na něm hrát hry. Je to dobře, nebo se tím zbavuje schopnosti komunikovat s živým okolím?

Pilates cvičení na míči - Jak si zpevnit a zformovat celou postavu

Pilates cvičení na míči - Jak si zpevnit a zformovat celou postavu
Pilates cvičení na míči - Jak si zpevnit a zformovat celou postavu. Chcete mít pevnou štíhlou postavu, ale bojíte se, že posilováním se vám nežádoucím způsobem zvýrazní vaše problémové partie? Chcete vypadat dobře, ...

Nová služba na Topzena.cz: Diskuze, reakce k článkům

Nová služba na Topzena.cz: Diskuze, reakce k článkům
On-line magazín Topzena.cz Vám přináší novou službu: diskuzi, reakce k článkům. V této diskuzi můžete vyjádřit svůj názor k danému článku, nebo tématu. Zároveň můžete tuto diskuzi využít i k přidání dotazu k danému článku.

Pro radost z Vánoc: Vánoční dekorace, vánoční aranžmá

Pro radost z Vánoc: Vánoční dekorace, vánoční aranžmá
Vánoční dekorace pro váš domov - Často kvůli samému shonu, pečení, smýčení a zdobení zapomínáme i na drobnosti, které nám dokáží udělat radost, kdykoli na ně pohlédneme. Může jít o různé maličkosti, dárky nebo ...
Hobbyzahrada.cz