Recept pro parní hrnec - Vepřové maso na česneku se zeleninou
Zobrazeno 24671x
Recept pro parní hrnec - Vepřové maso na česneku se zeleninou. Postup: epřové maso potřeme prolisovaným česnekem,worcestrovou a sojovou omáčkou, opepříme, ...
Recept pro parní hrnec:
Vepřové maso na česneku se zeleninou
Suroviny: 2 Vepřové plátky, sůl, barevný pepř, majoránka,worcesterová a sojová omáčka,brambory, mražená zelenina dle chuti .
Vepřové maso potřeme prolisovaným česnekem,worcestrovou a sojovou omáčkou, opepříme, okořeníme majoránkou a posolíme. Jelikož během vaření v páře maso pouští hodně vody a soli, osolíme trošku více. Ideální je nechat maso odležet přes noc
Do parní nádoby dáme maximální množství vody (až po rysku) a na první patro parního hrnce položíme okořeněné maso. Druhé patro zaplníme osolenými, na tenké plátky nakrájenými brambory. Zapneme časovač na 20 minut a po dokončení programu přidáme osolenou mraženou zeleninu. Nastavíme dalších 20 minut a po dokončení programu necháme ještě 15 minut. Pokud je maso slabších plátku,tento čas postačí.Jinak nutno zapnout ještě na dalších 15 min.
Dobrou a zdravou chuť !!!!!!! :o)))))
P.S. Popis jsem okoukala z receptu "KUŘECÍ MASO NA ČESNEKU"
S pozdravem Elalitka
Vaše online recepty:
Rubrika : Kuchařka, recepty online aktuální články ZDE Rss kanál TopŽena.cz
******************************************************
Vaše recepty můžete zasílat na e-mail info@topzena.cz .
Parametry podkladů:
text ve formátu Word (nebo v e-mailu) , obrázky ve formátu JPG nebo GIF.
Zdarma zveřejníme autora (dle přání i kontakt, www stránky). Můžete tímto způsobem propagovat vaše www stránky.
Redakce nezodpovídá za příspěvky čtenářů ani jednotlivých přispěvatelů, ani za jejich skutečnou totožnost.
připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 27. 3. 2008 v 12:48