Vánoční cukroví nepečené - Sandokanovy oči

Zobrazeno 27818x
Vánoční cukroví nepečené - Sandokanovy oči. Recept - Bílá čokoláda: 1/2 tuku 100% (125 g Ceresu), 2 lžíce kokosu, 4 lžíce práškového cukru, 1 lžíce Sunaru - V horké vodní lázni ...
Vánoční cukroví nepečené:
Sandokanovy oči
Vánoční recept
Bílá čokoláda: 1/2 tuku 100% (125 g Ceresu), 2 lžíce kokosu, 4 lžíce práškového cukru, 1 lžíce Sunaru - V horké vodní lázni rozpustíme tuk, přidáme prosátý cukr i Sunar a zamícháme kokos.
Tmavá čokoláda: 1/2 tuku 100% (125 g Ceresu), 4 lžíce práškového cukru, 4 lžíce pudinku, 2 lžíce solamylu, 4 lžíce kakaa - V horké vodní lázni rozpustíme tuk a přidáme všechny zbylé prosáté přísady. na dohotovení: lentilky, plato od bonboniéry
Postup: Použijeme platíčka od bonboniér, kam na místa bonbonů vložíme vždy po jedné barevné lentilce, kterou zakryjeme asi do půlky otvoru bílou čokoládou. Po ztuhnutí přelijeme bílou vrstvu čokoládou tmavou. Necháme ztuhnout v chladu (v zimě postačí na chodbě). Pak každý čokoládový bonbónek opatrně z umělohmotného platíčka vytlačíme a uchováváme je v krabici v chladu. "Sandokanovy oči" můžeme také dát do papírového košíčku.
*****************************************************
Vánoční cukroví nepečené - nejlepší recepty
Vaše online recepty:
rubrika Rubrika : Kuchařka, recepty online
******************************************************
Vaše recepty můžete zasílat na e-mail info@topzena.cz .
Parametry podkladů:
text ve formátu Word (nebo v e-mailu) , obrázky ve formátu JPG nebo GIF.
Zdarma zveřejníme autora (dle přání i kontakt, www stránky). Můžete tímto způsobem propagovat vaše www stránky.
připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 13. 12. 2007 v 08:17