Nepřehlédněte

Jarní práce na zahradě

Jarní práce na zahradě S prvními jarními paprsky určitě začnete sklízet plody své podzimní práce. Se záhonů se vytahují květy tulipánů, narcisů, hyacintů i krokusů.

Fíkus pěstování

Fíkus pěstování Fíkus patří k nejoblíbenějším pokojovým rostlinám. Rady a nápady pro úspěšné pěstování.

Výhody otevřených kompostérů

Výhody otevřených kompostérů Výhodou otevřených kompostérů je jejich počet odvětrávacích otvorů. Můžete si dovolit nasypat kompostéru velké množství posekané trávy.

Pařeniště z polykarbonátu

Pařeniště z polykarbonátu Kvalitní české pařeniště z polykarbonátu, žárově zinkovaného plechu, výplň komůrkový polykarbonát.

Toužíte po krásném úsměvu

Toužíte po krásném úsměvu Ke krásnému úsměvu vám pomohou kvalitní zubní implantáty. Nemusíte mít obavy, zavedení zubního implantátu je zcela rutinní záležitostí.
Orchideje Druhy vhodné pro pěstování v domácích podmínkách


Nej ...

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu Vaše recepty na internetu Recept na vánoční cukroví , Recept na vánoční cukroví - nepečené cukrobí | pepinův blog , Recept na vánoční cukroví| Vánoční rohlíčky a další recepty. Přiidej vánoční recepty.

Těhotenství: správná výživa v těhotenství

Těhotenství: správná výživa v těhotenství Těhotenství. Správná výživa v těhotenství. Celkové ozdravění jídelníčku, by ženy měly myslet už před plánovaným otěhotněním a přirozeným způsobem připravit organismus. Dvojnásob to platí, pokud je trápí nadváha.

Muškáty pěstování, choroby muškátů (odborná poradna)

Muškáty pěstování, choroby muškátů (odborná poradna) Muškáty pěstování, choroby a škůdci můškátů. Miniaturní muškáty pěstování. Pelargonie řízkování pelargonií (převislé muškáty) jak na řízky pelargonií. Muškáty pěstování od A do Z

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA Móda a trendy na TopŽena.cz : QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA 2007 ZDARMA. Podzimní a zimní trendy 2007 z nového hlavního katalogu ... Rubrika: Móda a trendy na topzena.cz ...

Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda

Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda. Recept na těsto: 180 g moučkového cukru, 80 g másla, 200 g mletých piškotů, 3 lžíce kakaa, 4 lžíce rumu, 2 lžíce vody na dohotovení: cukr, ...

Módní trendy: jaro 2010

Módní trendy: jaro 2010

Zobrazeno 18581x

přátelům

Móda na Topzena.cz: Módní trendy jaro 2010. V letošní nové sezóně vsaďte na neobvyklé střihy a detaily. Módní je nabírání, řasení, balonové efekty, volánky, kaskádové volány, mačkané a vrapované vsadky ...

   Celý článek      

Módní trendy: jaro 2010

Rozhovor s módní návrhářkou Helenou Bedrnovou

Na co se máme zaměřit až budeme nakupovat na jaře nové kousky do svého šatníku?
V letošní nové sezóně vsaďte na neobvyklé střihy a detaily.Módní je nabírání,řasení,balonové efekty, volánky,kaskádové volány,mačkané a vrapované vsadky.Nosí se hlavně pohodlný Safari styl,který je pro letošní sezónu víc extravagantní a chic.Nosit se budou barevné a výrazné vzory inspirované říší plazů nebo květinové vzory, tentokrát ale v netradičním, rokovějším stylu.In je také etno a vintage styl.V módě letos vede romantika,saténové kalhoty,korzety.krajkové šaty,tuniky a sukně v tělové nebo pudrové barvě.Módním hitem jsou také přírodní barvy jako béžová,tělová,bleděmodrá,olivová,bílé a zářivé neonky jako pink,červená,tyrkysová,žlutá a zelená. Šedá je pro tuto sezónu nová černá a nejvíce v kurzu je barva modrá ta vás určitě nudit nebude,protože se nosí v mnoha odstínech,které by vás ani nenapadly.Jestli chcete být v nové sezóně in určitě si pořiďte krátké cyklistické šortky,průsvitné šaty ve stylu Baby doll a retro brýle u kterých platí čím větší,tím lepší.

Jakou kolekci jsi pro letošní sezónu připravila ty?
Pro letošní sezónu jsem vytvořila designovou kolekci s názvem „Dress to kill“ z linie Evolution.Tato linie zahrnuje inspirativní oděvní originály,které nesou prvky a detaily,které pak rozpracovávám i do limitovaných řad,které vyrábíme a dodáváme do obchodů.Název kolekce „Dress to kill“ znamená „Oblékej se abys zapůsobila“.Myslím,že letošní móda dává ženám mnoho možností jak poskládat jednotlivé kousky ve svém šatníku tak, aby výsledný efekt byl působivý.Vždy mne potěší když na ulici potkávám ženy,které jsou inspirativní,stylové a chic.Taková žena obdarovává nejen sama sebe ale i své okolí.V letošní sezóně jsem se zaměřila na tělovou,béžovou a modrou barvu.Na kolekci jsem použila mačkanou transparentní řasenou krajku,stretchový úplet,kůži a dekorativní bižuterii.Důležité pro mě bylo aby celková koncepce vyzněla něžně a sexy.

Co v současné době připravuješ?
Naštěstí se mi podařilo sehnat investora, takže mohu v březnu otevřít butik v centru Prahy ve Vodičkově ulici v pasáži U Nováků.Na to se moc těším,protože budu mít prostor pro prezentaci hlavně mých designových řad,limitovaných kolekcí a oděvních originálů.V březnu se také chystám na módní přehlídku Top styl v Mohelnici,kterou každou sezónu pořádá můj kolega,návrhář Luděk Hanák.Právě dokončuji autorskou kolekci,kterou zde poprvé představím nazvala jsem ji : „Vodní víla“.Inspiroval mne podmořský svět,používám hodně transparence a vrstvení, barvy jsem vybrala v odstínech zelené,hnědé a šedé.Do Mohelnice pojedu společně s mým kolegou návrhářem Mírou Bártou,který se na Top stylu představí poprvé.

Jak se daří tvému parfému,chystáš rozšíření své kosmetické řady?
Parfém se prodává výborně,dokonce před vánocemi bylo období,kdy byl málem totálně vyprodaný.Co se týká tělového mléka tak chystám ve spolupráci s firmou,která má na starost výrobu a distribuci,inovaci obalu.Letos na jaře by také měla spatřit světlo světa řada pěstící kosmetiky.Všechny anti age krémy a leiftingová séra jsem testovala na sobě a musím říct,že se firmě,která zajišťuje produkci všechny produkty,které se budou prodávat pod mým jménem, moc povedly.

Máš při svém náročném programu čas ještě na konzultace s klientkami?
Času je opravdu málo,někdy mám den rozpočítaný opravdu na minuty a to můj pracovní den končí často až o půlnoci ale klientky se prostřednictvím Image studia 3003 stále mohou na konzultaci objednat.Image studio má navíc mnoho zajímavých programů zaměřených na změnu image,které zákaznicím poskytuje.Asi nejoblíbenější je program NEW IMAGE 03,který je kombinací kadeřnických služeb a poukázky na oblečení.Na tento program jsme sehnali sponzora,takže je pro klientky velmi finančně výhodný.

Máš nějaké motto pro letošní rok?
S ohledem na současný stav naší ekonomiky jsem si oblíbila rčení „Co tě nepoloží,to tě posílí“ a „Chtěj dělat co musíš, protože pak brzy budeš moct dělat to co chceš“.

ROZHOVOR S MÓDNÍ NÁVRHÁŘKOU Helenou Bedrnovou
MÓDNÍ TRENDY - JARO 2010
HB HELENA s.r.o
- Aktuální články ZDE

Náš tip: Přidej názor k článku o módních trendech nebo sdílej s přáteli na Facebooku.

připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 15. 3. 2010 v 13:54

   Celý článek      
1717-moda_jaro_1.jpg
Módní trendy: jaro 2010
1717-moda_jaro_2.jpg
Módní trendy: jaro 2010
1717-moda_jaro_3.jpg
Módní trendy: jaro 2010
1717-moda_jaro_4.jpg
Módní trendy: jaro 2010
Hobbyzahrada.cz

Související články

Grilování na plechu a jehle

Grilování na plechu a jehle
Grilování. Grilované může mít tolik podob, kolik vymyslíte marinád. Koupit sáček s již hotovým kořením je nejjednodušší, ale pokud vám to ke spokojenosti nestačí, navrhujeme ještě tři další varianty.

Číhá v zábavních parcích smrt?

Číhá v zábavních parcích smrt?
Přetížení je často větší než ve startující raketě - Raketový start rychlejší než mají vozy formule 1! Již za pouhé tři a půl sekundy se budete řítit 206 kilometrovou rychlostí. Kolmé stoupání vzhůru až do oblačné výšky ...

Jak se žije v nejdrsnějších věznicích světa

Jak se žije v nejdrsnějších věznicích světa
Co jsou super maximální vězení a jak vypadá život v nich? Elektrické šoky, tvrdé tresty včetně bití, k obědu zapáchající rybí hlava, či nechutná polévka s plovoucími šváby a to vše ve společnosti všudypřítomných krys.

Desetkrát pro zdraví - součást promyšlené diety

Desetkrát pro zdraví - součást promyšlené diety
Diety a hubnutí na Topžena.cz : Desetkrát pro zdraví - součást promyšlené diety. Promyšlená dieta ... Víte, co máte jíst proti stresu, celulitidě nebo křečovým žilám? Mnohé ze základních potravin obsahují dieteticky velmi ...

Nová rubrika pro tvořivé ženy

Nová rubrika pro tvořivé ženy
Milé čtenářky, připravili jsme pro vás novou rubriku na www.topzena.cz - Pro tvořivé ženy. Zde budete mít prostor pro zveřejňování vašich nápadů, inspirací pro vaše nové přítelkyně a kamarádky, které se zajímají o stejné téma.

Děti u počítače – ano, či ne?

Děti u počítače – ano, či ne?
Dříve nebo později do toho spadne každý rodič – dříve nebo později totiž každé dítě usedne k počítači a začne na něm hrát hry. Je to dobře, nebo se tím zbavuje schopnosti komunikovat s živým okolím?
Hobbyzahrada.cz