Nepřehlédněte

Soutěž o VIP vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015

Soutěž o VIP vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015 Soutěž o VIP vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015. Co můžete vyhrát? VIP vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015

Ventilátor na kamna Ecofan 810 Black Edition

Ventilátor na kamna Ecofan 810 Black Edition Novinka ventilátor na krbová kamna Ecofan 810 pro cirkulaci teplého vzduchu v místnosti. Eko ventilátory Ecofan 810 Black, ventilátor Ecofan 810 Gold, ventilátor Ecofan 810 Nikl.

WORLD OF BEAUTY & SPA

WORLD OF BEAUTY & SPA WORLD OF BEAUTY & SPA již 19. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu. WORLD OF BEAUTY & SPA v předjarním týdnu dne 13. a 14. března 2015 v moderním prostředí letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA.

Skleníky akce - Doprava zdarma

Skleníky akce - Doprava zdarma Akce na skleníky ceny loňského roku. Akční sleva na skleníky z polykarbonátu a na skleníky z UV skla. Doprava Zdarma.

Jak letos zhubnout

Jak letos zhubnout Jak letos zhubnout - Naučte se správně formulovat předsevzetí. Jaká pravidla mají šanci na úspěch.




Nej ...

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu Vaše recepty na internetu Recept na vánoční cukroví , Recept na vánoční cukroví - nepečené cukrobí | pepinův blog , Recept na vánoční cukroví| Vánoční rohlíčky a další recepty. Přiidej vánoční recepty.

Recepty pro vánoční cukroví

Recepty pro vánoční cukroví Vánoční recepty - vánoční cukroví. Čokoládové bonbonky, Mramorované cukroví, Čokoládové košíčky, Dvoubarevná kolečka, Kokosová kolečka, Křehké ořechy, Nepečené řezy, Kaštanový řez s čokoládou a další recepty.

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA Móda a trendy na TopŽena.cz : QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA 2007 ZDARMA. Podzimní a zimní trendy 2007 z nového hlavního katalogu ... Rubrika: Móda a trendy na topzena.cz ...

Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda

Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda. Recept na těsto: 180 g moučkového cukru, 80 g másla, 200 g mletých piškotů, 3 lžíce kakaa, 4 lžíce rumu, 2 lžíce vody na dohotovení: cukr, ...

Balkónové rostliny: Balkónové květiny pro truhlíky, závěsné nádoby, mísy, ...

Balkónové rostliny: Balkónové květiny pro truhlíky, závěsné nádoby, mísy, ... Zahrádka, zahradní architektura na TopŽena.cz : Balkónové rostliny: Balkónové květiny pro truhlíky, závěsné nádoby, mísy, ... Balkonových květin známe mnoho druhů. Ve stručném popisu představujeme některé ...

Novinky zdarma na Váš email:

Zrušit zasílání novinek:


Aktuální soutěž

Soutěž o VIP vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015

Soutěž o VIP vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015 Soutěž o VIP vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015. Co můžete vyhrát? VIP vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015

Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Zobrazeno 13256x

přátelům

Velikonoční recepty - nejlepší recepty Beránek třený, Beránek piškotový, Beránek tvarohový, Beránek dia z perníkového těsta a další recepty.

Orchideje Druhy vhodné pro pěstování v domácích podmínkách

Vaše recepty:
Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Velikonoční recept: Beránek třený
4 vejce, 160 g rostlinného tuku flora, 160 g cukru, 250 g hladké mouky, 1 kypřící prášek do pečiva, 1/8 l mléka, rozinky, sekané restované mandle rostlinný tuk na vymazání formy, strouhaný kokos, čokoládová poleva

Vejce, tuk a cukr utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko. Nakonec přidáme rozinky a polovinu mandlí. Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme kokosem. Vlijeme těsto a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a posypeme mandlemi.

Velikonoční recept: Beránek piškotový
4 vejce, 120 g moučkového cukru, 140 g hladké mouky, 1 vanilkový cukr, rostlinný tuk flora a hrubá mouka na formu

Žloutky třeme s polovinou dávky cukru, přidáme vařící vodu a ušleháme v lehkou, hustou pěnu. Z bílků ušleháme sníh, do kterého přisypeme zbývající cukr a ušleháme dohusta. Sníh lehce vmícháme do žloutkové pěny současně s vanilkovým cukrem a hladkou moukou. Vymíchané těsto vlijeme do vymaštěné a moukou vysypané formy na beránky a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka posypeme moučkovým cukrem.

Velikonoční recept: Beránek tvarohový
4 vejce, 120 g rostlinného tuku flora, 180 g cukru, 1 balíčku kypřícího prášku do pečiva, 200 g tvarohu, 50 g ořechů, 60 g hrubé mouky, 50 g rozinek, 50 g čokolády
rostlinný tuk a hrubá mouka na formu

Žloutky, moučkový a vanilkový cukr a tuk umícháme do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, mleté ořechy, tuhý sníh z bílků, mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky, posekanou čokoládu a mleté ořechy a zlehka promícháme. Připravené těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka. Upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka posypeme moučkovým cukrem.

Velikonoční recept: Beránek dia z perníkového těsta
150 g polohrubé mouky, 150 g mletých ořechů, 1 lžíce medu, 1 kypřící prášek do perníku, 1 vejce, 1 lžička kakaa, 1 lžíce rostlinného oleje (např. olivového), 1 l mléka, umělé sladidlo dia čokoláda, 100 % tuk (např. Flora na smažení)

Umícháme vejce s umělým sladidlem a medem, přidáme kakao a po troškách mouku s práškem do perníku, ořechy a vlažné mléko. Nakonec přidáme olej. Hotové těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka. Upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka polijeme polevou připravenou z dia čokolády a 100 % tuku.

Velikonoční recept: Beránek slaný - velikonoční nádivka
6 vajec, 6 rohlíků, 600 g uzeného masa, kopřivy, 50 g rostlinného tuku flora, mléko, sůl

Uzené maso uvaříme a pokrájíme na drobné kostičky. Nakrájené rohlíky zvlhčíme mlékem, přidáme žloutky, pokrájené uzené maso, nasekané kopřivy a tuhý sníh z bílků. Zpracované těsto vlijeme do vymaštěné formy na beránka a upečeme.

Velikonoční recept: Velikonoční mazanec
220 g hladké mouky, 150 g hrubé mouky, 90 g moučkového cukru, 90 g rostlinného tuku flora, 2 žloutky, 30 g mandlí, 20 g rozinek, 20 g droždí, 1,5 dl mléka, 1 vanilkový cukr

Droždí promícháme s trochou cukru, přidáme 2 lžíce vlažného mléka a 1 lžíci mouky, rozmícháme a necháme vykynout. Tuk utřeme s cukrem do pěny, postupně vmícháme žloutky, potom přidáme mouku, kvásek, vanilkový cukr, osolíme a vlažným mlékem zaděláme těsto. Propracováváme, dokud se těsto nepřestane lepit na vál. Přidáme omyté a okapané rozinky a část spařených mandlí. Zapracujeme do těsta a těsto přeložíme do mísy, poprášíme hladkou moukou, přikryjeme utěrkou a necháme na teple vykynout. Při kynutí 2x promísíme. Z vykynulého těsta vytvoříme bochánek, který necháme na pomaštěném plechu ještě vykynout, pak jej potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme zbytkem mandlí a mělce nařízneme do kříže (můžeme i nastřihnout nůžkami). Pečeme v dobře vyhřáté troubě.

Velikonoční recepty - vše, co jsem našla http://blbacukrovka.blog.cz/0711/velikonocni-recepty

Vaše online recepty:
Rubrika : Kuchařka, recepty online aktuální články ZDE   Rss kanál TopŽena.cz 
******************************************************
Vaše recepty můžete zasílat na e-mail info@topzena.cz  .
Parametry podkladů:
text ve formátu Word (nebo v e-mailu) , obrázky ve formátu JPG nebo GIF.
Zdarma zveřejníme autora (dle přání i kontakt, www stránky). Můžete tímto způsobem propagovat vaše www stránky.

Redakce nezodpovídá za příspěvky čtenářů ani jednotlivých přispěvatelů, ani za jejich skutečnou totožnost.

připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 17. 3. 2008 v 10:39

   Celý článek    Poslat emailem    Přidat názor    Diskuze ke článku (0)   

Související články

Grilování na plechu a jehle

Grilování na plechu a jehle
Grilování. Grilované může mít tolik podob, kolik vymyslíte marinád. Koupit sáček s již hotovým kořením je nejjednodušší, ale pokud vám to ke spokojenosti nestačí, navrhujeme ještě tři další varianty.

Studené recepty - studená kuchyně

Studené recepty - studená kuchyně
Studené recepty - studená kuchyně. Ježek z mletého masa, Drůbeží roláda, Vepřová roláda, Taštičky plněné masovou fáší, Drůbeží směs Rychlovka a dašlí recepty.

Roštěnky, biftek recepty

Roštěnky, biftek recepty
Roštěnky, biftek - recepty. Roštěnky po provensálsku, Ramsteak s červenou cibulí, Hovězí medailonky s datlemi, T- bone steak s houbami a další recepty.

Recepty - Vepřové nemá chybu

Recepty - Vepřové nemá chybu
Recepty - Vepřové nemá chybu. Češi milují vepřové. Je tomu tak a nedá se s tím nic dělat. Vepřové maso ve všech možných úpravách vévodí našim stolům. A protože to víme, nabízíme vám pár prima tipů. Recepty pro každého ...

Recepty - Kuřecí maso

Recepty - Kuřecí maso
Recepty kuřecí maso. Kuře nasi goreng Thajské smažené nudle, Kuřecí karí Chicken curry, Kuřecí plátky se zázvorem, Kuře naostro, Krůtí nudličky v kokosovém mléce a další kuřecí recepty.

Recepty - Jídla z hovězího a vepřového

Recepty - Jídla z hovězího a vepřového
Recepty - Jídla z hovězího a vepřového. Hovězí na víně, Pikantní masové kuličky, Hovězí dušené, Vepřové kari, Steaky, ... další recepty pro každého ...
Názory čtenářů

Tento článek nebyl dosud komentován.


Přidat vlastní názor:
 

Je zakázáno vkládat reklamní "názory" bez předchozího písemného svolení redakce serveru topžena.cz.