Nepřehlédněte

PROŽENY: 26 módních roláků na podzim

PROŽENY: 26 módních roláků na podzim Novinky pro ženy na Topzena.cz - 26 módních roláků na podzim, buďte v teple. Opravdu vtipný test. 10 tipů, jak nafouknout malou kuchyni.

Novinky: Jednoduchý recept na posílení imunity

Novinky: Jednoduchý recept na posílení imunity Novinky pro ženy: Co je pro dlouhý a šťastný vztah nejdůležitější. Jednoduchý recept na posílení imunity i pro dobrou náladu a další novinky.

Novinky na Hobby Zahrada.cz

Novinky na Hobby Zahrada.cz Novinky na Hobbyzahrada.cz mohlo by vás zajímat Rakovinné bujení, pěstování orchidejí, problém s pěstováním thují, rozmnožování draceny pomocí řízků a další.

PROŽENY: Proč s vámi už nechce spát

PROŽENY: Proč s vámi už nechce spát Novinky pro ženy: Jak to vidí chlap - Proč s vámi už nechce spát. Úžasný koláč - Zkuste ten s jablky a hruškami podle čtenářky Šárky.

Magazín o bydlení, hobby a zahradě: Hobbyzahrada.cz

Magazín o bydlení, hobby a zahradě: Hobbyzahrada.cz Mohlo by vás zajímat - Hobbyzahrada.cz magazín o bydlení, hobby a zahradě. Odborná poradna ochrana a výživa rostlin, pokojové rostliny, architektonické uspořádání, zakládání zahrad a další.


Aktuální téma diety a hubnutí - jak rychle zhubnout !


Nej ...

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu Vaše recepty na internetu Recept na vánoční cukroví , Recept na vánoční cukroví - nepečené cukrobí | pepinův blog , Recept na vánoční cukroví| Vánoční rohlíčky a další recepty. Přiidej vánoční recepty.

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA

QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA ... ZDARMA Móda a trendy na TopŽena.cz : QUELLE - vychází nový katalog PODZIM / ZIMA 2007 ZDARMA. Podzimní a zimní trendy 2007 z nového hlavního katalogu ... Rubrika: Móda a trendy na topzena.cz ...

Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda

Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda Vánoční cukroví nepečené - Vosí hnízda. Recept na těsto: 180 g moučkového cukru, 80 g másla, 200 g mletých piškotů, 3 lžíce kakaa, 4 lžíce rumu, 2 lžíce vody na dohotovení: cukr, ...

Časopis pro ženy - CLAUDIA

Časopis pro ženy - CLAUDIA Časopisy pro ženy na TopŽena.cz : Časopis pro ženy - CLAUDIA - Claudia je ženský týdeník, který si za dva roky své existence získal velkou oblibu u čtenářek díky svému pestrému obsahu a nezaměnitelnému stylu.

Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování

Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování azalek. Azalka Azalea pěstování venkovní a ibišky, Hibiscus v květináči. Azalky jak správně pěstovat a ošetřovat, Pokojové azalky, Rhododendron simsii- jak množit, stříhat, pěstovat

Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Zobrazeno 13009x

přátelům

Velikonoční recepty - nejlepší recepty Beránek třený, Beránek piškotový, Beránek tvarohový, Beránek dia z perníkového těsta a další recepty.

.

Vaše recepty:
Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Velikonoční recept: Beránek třený
4 vejce, 160 g rostlinného tuku flora, 160 g cukru, 250 g hladké mouky, 1 kypřící prášek do pečiva, 1/8 l mléka, rozinky, sekané restované mandle rostlinný tuk na vymazání formy, strouhaný kokos, čokoládová poleva

Vejce, tuk a cukr utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko. Nakonec přidáme rozinky a polovinu mandlí. Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme kokosem. Vlijeme těsto a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a posypeme mandlemi.

Velikonoční recept: Beránek piškotový
4 vejce, 120 g moučkového cukru, 140 g hladké mouky, 1 vanilkový cukr, rostlinný tuk flora a hrubá mouka na formu

Žloutky třeme s polovinou dávky cukru, přidáme vařící vodu a ušleháme v lehkou, hustou pěnu. Z bílků ušleháme sníh, do kterého přisypeme zbývající cukr a ušleháme dohusta. Sníh lehce vmícháme do žloutkové pěny současně s vanilkovým cukrem a hladkou moukou. Vymíchané těsto vlijeme do vymaštěné a moukou vysypané formy na beránky a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka posypeme moučkovým cukrem.

Velikonoční recept: Beránek tvarohový
4 vejce, 120 g rostlinného tuku flora, 180 g cukru, 1 balíčku kypřícího prášku do pečiva, 200 g tvarohu, 50 g ořechů, 60 g hrubé mouky, 50 g rozinek, 50 g čokolády
rostlinný tuk a hrubá mouka na formu

Žloutky, moučkový a vanilkový cukr a tuk umícháme do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, mleté ořechy, tuhý sníh z bílků, mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky, posekanou čokoládu a mleté ořechy a zlehka promícháme. Připravené těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka. Upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka posypeme moučkovým cukrem.

Velikonoční recept: Beránek dia z perníkového těsta
150 g polohrubé mouky, 150 g mletých ořechů, 1 lžíce medu, 1 kypřící prášek do perníku, 1 vejce, 1 lžička kakaa, 1 lžíce rostlinného oleje (např. olivového), 1 l mléka, umělé sladidlo dia čokoláda, 100 % tuk (např. Flora na smažení)

Umícháme vejce s umělým sladidlem a medem, přidáme kakao a po troškách mouku s práškem do perníku, ořechy a vlažné mléko. Nakonec přidáme olej. Hotové těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka. Upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka polijeme polevou připravenou z dia čokolády a 100 % tuku.

Velikonoční recept: Beránek slaný - velikonoční nádivka
6 vajec, 6 rohlíků, 600 g uzeného masa, kopřivy, 50 g rostlinného tuku flora, mléko, sůl

Uzené maso uvaříme a pokrájíme na drobné kostičky. Nakrájené rohlíky zvlhčíme mlékem, přidáme žloutky, pokrájené uzené maso, nasekané kopřivy a tuhý sníh z bílků. Zpracované těsto vlijeme do vymaštěné formy na beránka a upečeme.

Velikonoční recept: Velikonoční mazanec
220 g hladké mouky, 150 g hrubé mouky, 90 g moučkového cukru, 90 g rostlinného tuku flora, 2 žloutky, 30 g mandlí, 20 g rozinek, 20 g droždí, 1,5 dl mléka, 1 vanilkový cukr

Droždí promícháme s trochou cukru, přidáme 2 lžíce vlažného mléka a 1 lžíci mouky, rozmícháme a necháme vykynout. Tuk utřeme s cukrem do pěny, postupně vmícháme žloutky, potom přidáme mouku, kvásek, vanilkový cukr, osolíme a vlažným mlékem zaděláme těsto. Propracováváme, dokud se těsto nepřestane lepit na vál. Přidáme omyté a okapané rozinky a část spařených mandlí. Zapracujeme do těsta a těsto přeložíme do mísy, poprášíme hladkou moukou, přikryjeme utěrkou a necháme na teple vykynout. Při kynutí 2x promísíme. Z vykynulého těsta vytvoříme bochánek, který necháme na pomaštěném plechu ještě vykynout, pak jej potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme zbytkem mandlí a mělce nařízneme do kříže (můžeme i nastřihnout nůžkami). Pečeme v dobře vyhřáté troubě.

Velikonoční recepty - vše, co jsem našla http://blbacukrovka.blog.cz/0711/velikonocni-recepty

Vaše online recepty:
Rubrika : Kuchařka, recepty online aktuální články ZDE   Rss kanál TopŽena.cz 
******************************************************
Vaše recepty můžete zasílat na e-mail info@topzena.cz  .
Parametry podkladů:
text ve formátu Word (nebo v e-mailu) , obrázky ve formátu JPG nebo GIF.
Zdarma zveřejníme autora (dle přání i kontakt, www stránky). Můžete tímto způsobem propagovat vaše www stránky.

Redakce nezodpovídá za příspěvky čtenářů ani jednotlivých přispěvatelů, ani za jejich skutečnou totožnost.

připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 17. 3. 2008 v 10:39

   Celý článek    Poslat emailem    Přidat názor    Diskuze ke článku (0)   

Související články

Grilování na plechu a jehle

Grilování na plechu a jehle
Grilování. Grilované může mít tolik podob, kolik vymyslíte marinád. Koupit sáček s již hotovým kořením je nejjednodušší, ale pokud vám to ke spokojenosti nestačí, navrhujeme ještě tři další varianty.

Pštrosí maso - recepty zde

Pštrosí maso - recepty zde
Vaše recepty - Pštrosí maso. Pštrosí nudličky s ananasem a zeleninou, pštrosí Medailonky s játry a další recepty z pštrosího masa.

Recepty - Jehněčí minutky

Recepty - Jehněčí minutky
Vaše recepty - Jehněčí minutky. Jehněčí hřbet na česneku s listovým špenátem, Jehněčí kotletky s rybízem a další recepty z jehněčího.

Recept na steak - vypečený a šťavnatý

Recept na steak - vypečený a šťavnatý
Steak - vypečený a šťavnatý - 1. Steak musí být pěkně tlustý – na dva prsty nebo 2 cm, jak chcete. Maso nesmí být čerstvě vytažené z lednice, ale ...

Těstoviny recepty zde

Těstoviny recepty zde
Recepty, kuchařka onlina na TopŽena.cz : Vaše recepty - Těstoviny Špagety skedlubnami a rajčátky, Špagety s rajčatovou omáčkou, Špagety s olivami ...

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu 2

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu 2
Recepty na vánoční cukroví nepečené: Vaše recepty na internetu Recepty-přílohy,cukroví nepečené, slané , Nepečené cukroví | Boráčkovi recepty , nepečené cukroví | marcelinka , vánoční cukroví-nepečené | blogísek o vaření ...
Názory čtenářů

Tento článek nebyl dosud komentován.


Přidat vlastní názor:
 

Je zakázáno vkládat reklamní "názory" bez předchozího písemného svolení redakce serveru topžena.cz.