Nepřehlédněte

True North kvalitní krbová kamna

True North kvalitní krbová kamna Krbová kamna True North kvalita z Kanady. Kanadská krbová kamna s dvojím spalováním a dlouhou dobou hoření až 8 hodin.

LED lampa JOI Thermologi

LED lampa JOI Thermologi LED lampa JOI Thermologi. Revoluční Led lampa převádí tepelnou energii z čajové svíčky na elektrickou.

Vztahům prospívá, když si muž zajde na jedno

Vztahům prospívá, když si muž zajde na jedno Partnérské vztahy aktuální trendy. Vztahům prospívá, když si muž jednou do týdne zajde na pivo.

Plesovým šatům vládne ženskost i kůže

Plesovým šatům vládne ženskost i kůže Plesové šaty aktuálně módní trendy. Plesovým šatům vládne rafinovaná ženskost i odhalená kůže.

Stojan na palivové dřevo

Stojan na palivové dřevo Stojan, stojany na štípané palivové dřevo. Základní předností žárově zinkovaných stojanů na palivové dřevo je dlouhá životnost a pevnost.


ecofan


Nej ...

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu Vaše recepty na internetu Recept na vánoční cukroví , Recept na vánoční cukroví - nepečené cukrobí | pepinův blog , Recept na vánoční cukroví| Vánoční rohlíčky a další recepty. Přiidej vánoční recepty.

Vánoční cukroví nepečené - nejlepší recepty

Vánoční cukroví nepečené - nejlepší recepty Vánoční cukroví nepečené - nejlepší recepty: Kokosové kuličky nepečené, 2-1 den před Vánoci , Vosí hnízda nepečené, 2-1 den před Vánoci , Kokosoví tučňáčci nepečené, 3-1 den před Vánoci a další vánoční cukroví.

Otevření stálé Galerie Jana Saudka

Otevření stálé Galerie Jana Saudka Novinky: Otevření stálé Galerie Jana Saudka - Nejznámější žijící český fotograf se navždy stane vyhledávaným pražským koloritem! Od středy 17. ledna 2007 bude nejen pro milovníky, ale i pro ty, co Jana Saudka coby ...

Oleandr ( Oleandry - Nerium ) a jeho pěstování

Oleandr ( Oleandry - Nerium ) a jeho pěstování Oleandr a jeho pěstování - Oleandry (Nerium oleander - Oleandr obecný) teplomilný oleandr. Rostlina původem ze Středozemí patří k jedněm z nejoblíbenějších květin pěstovaných na slunných terasách a balkonech. Oleandry (Nerium) jsou keře ...

Dracena ( Draceny ) Marginata a její pěstování

Dracena ( Draceny ) Marginata a její pěstování Dracena, Draceny Marginata (Dracaena marginata) a její pěstování, choroby, ošetřování, druhy draceny. Dracaena godseffiana Odrůdy: Kelleri, Florida Beauty, Gold Dust Dracaena ...

Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Zobrazeno 15434x

přátelům

Velikonoční recepty - nejlepší recepty Beránek třený, Beránek piškotový, Beránek tvarohový, Beránek dia z perníkového těsta a další recepty.

Vaše recepty:
Velikonoční recepty - nejlepší recepty zde II.

Velikonoční recept: Beránek třený
4 vejce, 160 g rostlinného tuku flora, 160 g cukru, 250 g hladké mouky, 1 kypřící prášek do pečiva, 1/8 l mléka, rozinky, sekané restované mandle rostlinný tuk na vymazání formy, strouhaný kokos, čokoládová poleva

Vejce, tuk a cukr utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko. Nakonec přidáme rozinky a polovinu mandlí. Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme kokosem. Vlijeme těsto a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a posypeme mandlemi.

Velikonoční recept: Beránek piškotový
4 vejce, 120 g moučkového cukru, 140 g hladké mouky, 1 vanilkový cukr, rostlinný tuk flora a hrubá mouka na formu

Žloutky třeme s polovinou dávky cukru, přidáme vařící vodu a ušleháme v lehkou, hustou pěnu. Z bílků ušleháme sníh, do kterého přisypeme zbývající cukr a ušleháme dohusta. Sníh lehce vmícháme do žloutkové pěny současně s vanilkovým cukrem a hladkou moukou. Vymíchané těsto vlijeme do vymaštěné a moukou vysypané formy na beránky a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka posypeme moučkovým cukrem.

Velikonoční recept: Beránek tvarohový
4 vejce, 120 g rostlinného tuku flora, 180 g cukru, 1 balíčku kypřícího prášku do pečiva, 200 g tvarohu, 50 g ořechů, 60 g hrubé mouky, 50 g rozinek, 50 g čokolády
rostlinný tuk a hrubá mouka na formu

Žloutky, moučkový a vanilkový cukr a tuk umícháme do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, mleté ořechy, tuhý sníh z bílků, mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky, posekanou čokoládu a mleté ořechy a zlehka promícháme. Připravené těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka. Upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka posypeme moučkovým cukrem.

Velikonoční recept: Beránek dia z perníkového těsta
150 g polohrubé mouky, 150 g mletých ořechů, 1 lžíce medu, 1 kypřící prášek do perníku, 1 vejce, 1 lžička kakaa, 1 lžíce rostlinného oleje (např. olivového), 1 l mléka, umělé sladidlo dia čokoláda, 100 % tuk (např. Flora na smažení)

Umícháme vejce s umělým sladidlem a medem, přidáme kakao a po troškách mouku s práškem do perníku, ořechy a vlažné mléko. Nakonec přidáme olej. Hotové těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na beránka. Upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlého beránka polijeme polevou připravenou z dia čokolády a 100 % tuku.

Velikonoční recept: Beránek slaný - velikonoční nádivka
6 vajec, 6 rohlíků, 600 g uzeného masa, kopřivy, 50 g rostlinného tuku flora, mléko, sůl

Uzené maso uvaříme a pokrájíme na drobné kostičky. Nakrájené rohlíky zvlhčíme mlékem, přidáme žloutky, pokrájené uzené maso, nasekané kopřivy a tuhý sníh z bílků. Zpracované těsto vlijeme do vymaštěné formy na beránka a upečeme.

Velikonoční recept: Velikonoční mazanec
220 g hladké mouky, 150 g hrubé mouky, 90 g moučkového cukru, 90 g rostlinného tuku flora, 2 žloutky, 30 g mandlí, 20 g rozinek, 20 g droždí, 1,5 dl mléka, 1 vanilkový cukr

Droždí promícháme s trochou cukru, přidáme 2 lžíce vlažného mléka a 1 lžíci mouky, rozmícháme a necháme vykynout. Tuk utřeme s cukrem do pěny, postupně vmícháme žloutky, potom přidáme mouku, kvásek, vanilkový cukr, osolíme a vlažným mlékem zaděláme těsto. Propracováváme, dokud se těsto nepřestane lepit na vál. Přidáme omyté a okapané rozinky a část spařených mandlí. Zapracujeme do těsta a těsto přeložíme do mísy, poprášíme hladkou moukou, přikryjeme utěrkou a necháme na teple vykynout. Při kynutí 2x promísíme. Z vykynulého těsta vytvoříme bochánek, který necháme na pomaštěném plechu ještě vykynout, pak jej potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme zbytkem mandlí a mělce nařízneme do kříže (můžeme i nastřihnout nůžkami). Pečeme v dobře vyhřáté troubě.

Velikonoční recepty - vše, co jsem našla http://blbacukrovka.blog.cz/0711/velikonocni-recepty

Vaše online recepty:
Rubrika : Kuchařka, recepty online aktuální články ZDE   Rss kanál TopŽena.cz 
******************************************************
Vaše recepty můžete zasílat na e-mail info@topzena.cz  .
Parametry podkladů:
text ve formátu Word (nebo v e-mailu) , obrázky ve formátu JPG nebo GIF.
Zdarma zveřejníme autora (dle přání i kontakt, www stránky). Můžete tímto způsobem propagovat vaše www stránky.

Redakce nezodpovídá za příspěvky čtenářů ani jednotlivých přispěvatelů, ani za jejich skutečnou totožnost.

připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 17. 3. 2008 v 10:39

   Celý článek    Poslat emailem    Přidat názor    Diskuze ke článku (0)   
Hobbyzahrada.cz

Související články

Grilování na plechu a jehle

Grilování na plechu a jehle
Grilování. Grilované může mít tolik podob, kolik vymyslíte marinád. Koupit sáček s již hotovým kořením je nejjednodušší, ale pokud vám to ke spokojenosti nestačí, navrhujeme ještě tři další varianty.

Zahradní kalendář: Zahrada v srpnu - Sklízíme a zase sklízíme

Zahradní kalendář: Zahrada v srpnu - Sklízíme a zase sklízíme
Zahradní kalendář: Zahrada v srpnu - Sklízíme a zase sklízíme. Ovocná zahrada, zeleninová zahrada, okrasná zahrada. Srpen je již plně ve znamení sklizně letošní úrody.

Vánoční dárky: Petr Pan v šarlatovém plášti

Vánoční dárky: Petr Pan v šarlatovém plášti
Vánoce a dárky na Topzena.cz - skvělý dáreček kniha: Petr Pan v šarlatovém plášti. První oficiální pokračování světoznámých pohádkových příběhů Petra Pana.
Poznejte svět, kde můžete létat. Dobrodružství čeká na každé stránce...

Vánoce - Moderní trendy a dekorace

Vánoce - Moderní trendy a dekorace
Moderní trendy - vánoční dekorace pro váš domov. Jakkoliv se zdály být před několika měsíci v nedohlednu, už jsou Vánoce zase za dveřmi. Někdo dává stále přednost klasickým vánočním barvám, které patří k Vánocům.

Vánoce v Opeře - Helena Vondráčková, Petr Kolář a mnoho dalších

Vánoce v Opeře - Helena Vondráčková, Petr Kolář a mnoho dalších
Pomožte ohroženým dětem a užijte si večer plný hudby - Vánoce v Opeře - Vystoupí na něm přední čeští umělci popové i klasické hudební scény – Helena Vondráčková, Leona Machálková, Petr Kolář, Tereza a Láďa Kerndlovi, ...

Roštěnky, biftek recepty

Roštěnky, biftek recepty
Roštěnky, biftek - recepty. Roštěnky po provensálsku, Ramsteak s červenou cibulí, Hovězí medailonky s datlemi, T- bone steak s houbami a další recepty.
Hobbyzahrada.cz
Názory čtenářů

Tento článek nebyl dosud komentován.


Přidat vlastní názor:
 

Je zakázáno vkládat reklamní "názory" bez předchozího písemného svolení redakce serveru topžena.cz.